maanantai 4. tammikuuta 2016

Kesän puolivuotissynttärit

Tykkään aina katsella kuvia erilaisista tarjoiluista. Miten mikäkin on laitettu tarjolle ja miltä kokonaisuus näyttää. Makua kun kuvasta ei pääse arvioimaan, harmi!

Meillä on tällä hetkellä kunnon tohina päällä. Suunnittelen esikoiseni 1-vuotissynttäreitä, jotka on määrä pitää loppiaisena. Koska meillä on tilaa todella rajallisesti, taitaa meidän tupa tulla aika täyteen, huh! Harmittelen, kun olisin halunnut kutsua muutaman henkilön enemmän, mutta tänne ei ihan oikeasti mahdu. Ensi vuonna toivottavasti asutaan jo kolmiossa, että saadaan meidän pienelle oma huone ja tietysti, että synttäreille voidaan kutsua kaikki jotka halutaan. Heh!



Blogiin on siis tulossa lähiaikoina muutama resepti ja tietysti postaus itse juhlista on varmasti myös paikallaan. Siihen asti ajattelin, että olisi hauska jakaa kuvia viime kesän puolivuotisjuhlista. Juhlat tuli järjestettyä lähinnä sillä ajatuksella, että kesä on vain kerran vuodessa ja tuoreet mansikat on niin ihania. Lisäksi meidän perheen syntymäpäiväjuhlat ajoittuvat talvikuukausille, joten mikäs sen parempi syy!


Tarjolla oli:
- Ruissipsejä kylmäsavuporotäytteellä
- Tuulihattuja kylmäsavulohitäytteellä
- Kinkkupasteijoita
- Macaron-leivoksia
- Pätkiskuppikakkuja
- Britakakkua
- Juustokakku


Juhlissa mielestäni vielä tarjoiluja tärkeämpää on tunnelma. Mikä onkaan hirveämpää, kuin juhlat joissa joutuu pönöttämään. Toivottavasti kukaan ei koskaan koe meidän juhlia sellaisiksi.

4 kommenttia:

  1. Heippa! Koska pidän niin blogistasi ja ideoista joita täällä esittelet, niin halusin antaa sinulle pienen tunnustuksen =) Käyhän kurkkaamassa se blogistani -->
    http://vadelmiajapioneja.blogspot.fi/2016/01/liebster-award.html

    VastaaPoista
  2. Sinulla on kivan tuntuinen blogi. Löysin sen tänään. Hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa kuulla. Tervetuloa uudelleenkin! :)

      Poista