keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Bataattilaatikko

Minusta on hauskaa kokeilla joulupöytään perinteisten ruokien lisäksi jotakin uutta. Tänä vuonna sitä uutta tarjoilee bataattilaatikko. Löysin reseptin maku.fi sivuilta. Sieltä useaa ohjetta kokeilleena, pakko suositella, reseptit on selkeitä, helppoja ja todella maukkaita

Kiirettä siis mahtuu vielä aatonaattoon, vaikka lahjat onkin jo hankittu (paketointikin vielä uupuu, kääk). Juuri parhaillaan täällä on toiset satsit peruna-, porkkana- ja lanttulaatikkoa tuloillaan. Haalin tämän laatikoiden teon joka vuosi itselleni. Tänä vuonna siihen toki pientä lisähaastetta tarjoilee tämä jalassa roikkuva 11 kuukautinen, mutta yllättävän kivuttomasti vielä on sujunut. 


Sitten aiheeseen. Tämä bataattilaatikko on kuten muutkin laatikot, kohtuullisen aikaavievä, muttei mitenkään vaikea tehdä. Maistoin laatikkoa ennen uuniin laittoa ja se oli niin hyvää, että teki mieli syödä se jo raakana. Uskonkin, että tätä laatikkoa tehdään ensi vuonna vähän reilumpi satsi. 

Reseptiin pääset tästä.

Tämän laatikkopostauksen myötä toivotan oikein ihanaa, tunnelmallista ja kiireetöntä joulunaikaa jokaiselle! Viivi testaa hiljenee, mutta vain hetkeksi. Pysykäähän kuulolla! 

Ps. Viivi testaa löytyy myös Facebookista ja Instagramista. Kiitos jokaiselle seuraajalle. On ollut ihanaa saada viestejä ja kuvia, kuinka olette onnistuneet ja tykänneet jutuista. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti