tiistai 8. joulukuuta 2015

Paketointi-idea

Mieheni siskon syntymäpäiviä juhlittiin pari viikkoa takaperin. Me emme valitettavasti päässeet paikalle. Lahja toki hänelle hankittiin, mutta lähettäminenkin on ottanut oman aikansa. Näin pinterestissä idean paketista, jossa perhosen siivet oli leikattu ja taitettu ulkopuolelle. Halusin kokeilla jotakin saman tyylistä ja päädyin sydämiin. Tästä tuli aika ystävänpäivän näköinen paketti, mutta toivottavasti se ei lahjan saajaa häiritse.


Kuvio on siis ensin piirretty pahville. Tämän jälkeen piirretty pahvimuottia apuna käyttäen lyijykynällä lahjapaperille ja sitten leikattu. Suosittelen saksien sijasta mattopuukkoa. Olisin käyttänyt sellaista, jos meillä olisi ollut. :D Tämän jälkeen on kaksi vaihtoehtoa, joko paketoi kaksi kerrosta paperia, tai sitten teippaa jokaiseen koloon alaosan erikseen ennen paketointia. Ensimmäinen vaihtoehto on helpompi, mutta jos tykkää hifistellä voi jälkimmäiseen käyttää vaikkapa useampaa väriä (niin ja paperia säästyy).


Tästä innostuneena aion seuraavaksi kokeilla joulukuusia. Näitähän voi kehitellä lisääkin. Voisiko tähdet toimia? Kellot, enkelit, pallot, you name it..?

Mitäs tykkäätte? :)
Ps. Tuulevi, sun paketti lähtee tänään postiin! 

3 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla! Aivan mahtavia vinkkejä. :)

    VastaaPoista
  2. Mutta blogiasi ei löydy bloglovinista! Kääk! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanaa että tykkäät ja kiva kuulla, että täällä käydään ja näitä luetaan! Olen aika aloittelija näissä blogihommissa, mutta nyt pitäisi bloglovinista löytyä myös. :D

      Poista