tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukalenteri

Meidän perheeseen kuuluu itseni lisäksi mies ja alle vuoden ikäinen taapero. Niin ja toki nurkissa satunnaisesti pyörii ne surullisen kuuluisat pari villakoiraa, mutta ne yleensä imuroidaan pois. 


Suunnittelin marraskuussa joulua ja pohdin, että tämä meidän pieni viipottaja on vielä sen verran pieni, että kivan kuvakalenterin avaus riittää. Siitä tulikin heti meidän aamurituaali. Liian helposti varsinkin näin vauvavuonna sitä on vain kiinni vauvassa ja kaikki muu ympärillä unohtuu, myös se parisuhteeseen panostaminen. Keksin sitten, että olisi hauskaa muistaa miestä tänä vuonna joulukalenterin merkeissä. 




Luonnollisestikaan en voi paljastaa, mitä olen kalenteriin laittanut, sillä epäilen vahvasti, että mieheni lukee tätä blogia. Jos sinä kuitenkin luet tätä ja ajattelet, että olispa kiva toteuttaa meilläkin, niin voin antaa vinkin, että kalenteriin kannattaa laittaa sellaisia asioita, joista arvelet saajan pitävän. Olen hankkinut sinne perus hyödyllisiä juttuja, kuten ensimmäisestä luukusta löytynyt kivan tuoksuinen suihkusaippua. Lisäksi siellä on vähemmän hyödyllisiä juttuja, on arvokkaampia ja vähemmän arvokkaita ja sellaisia priceless juttujakin ehkä. Vain mielikuvitus on rajana. Ja jos haluaa päästä halvemmalla, voi vaikka kirjoittaa runoja tai keksiä joku hauska pieni tekeminen jokaiselle päivälle. Pääasiahan on ajatus, eikö?! 😄



Nyt vain kalentereita tekemään! Vielä ehtii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti