maanantai 16. marraskuuta 2015

Panosta - Pihistä

Ajattelin lanseerata blogiin "Pihistä - Panosta" -osion, jossa esitellään aina jokin vinkki, joilla voi säästä rahaa ja silti saada kivan lopputuloksen. Kuka ei rakasta rahan säästämistä?!



Tällä kertaa vinkkini kohdistuu blogeissa paljon esillä olleisiin Uashmaman paperipusseihin, joita käytetään mm. huonekasvien ruukkujen päällä. Ihanan näköinen hauska idea!

Ostan usein mm. fb kirppareilta tavaraa ja aina välillä säästän niitä vähän parempia paperisia kirjekuoria ym., koska itsekin tulee jotain välillä läheteltyä. Kävimme perjantaina pyörähtämässä Ikeassa ja siellä tuli huonekuusi vastaan, pakkohan sellainen oli kotiuttaa! Löysimme kuuselle ruukunkin Ikeasta, mutta kotiin päästyäni tajusin, että haluan ehdottomasti sen paperipussiin. Ei muuta kuin askeleet kohti askartelulaatikkoa ja siellä sijaitsevia paperipusseja. Kuinkas sattuikin, että löytyi juuri loistavan kokoinen pussi, jonka pussinsuuta vähän taittelin, juuri niin kuin paperipussia kuuluukin. Nyt meidän kuusi näyttää ihanan vaivattomalta, ihan kuin olisin sen itse käynyt jostakin poimimassa. Tuleeko teillekin sellainen fiilis? :)

Panosta
Uashmaman paperipusseihin.

Kuva on otettu screenshottina Googlen kuvahausta.

Pihistä
Avaa ja kääri iso paperikirjekuori tai paperipussi ja sujauta kasvi ruukussaan sisään. 



Silkkaa säästöä! 💪😄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti