maanantai 23. marraskuuta 2015

Tölkkinipsuista joulupallo

Taas väliin jouluhörhöilyä. Pian on jo joulukuu, joten nyt lienee pieni hypetys jo paikallaan. Tämä seuraava DIY idea tuli vastaan jo jonkin aikaa sitten Pinterestin ihmeellisessä maailmassa. Sittemmin kerroin blogini olemassaolosta Facebookin kautta ystävilleni. Sitä kautta kaverini Miia toivoi blogipostausta tölkkinipsupallosta. Ei kun tuumasta toimeen. 


Koska en ole keräillyt tölkkinipsuja talteen, päädyin ilmoittamaan paikallisella Fb kirpparilla, että ottaisin niitä vastaan. Toisen roska on toisen aarre! Meni viisi minuuttia ja olin jo sopinut nipsujen noudon. Kätevää!

Katsoin hetken Miian laittamaa ideakuvaa ja päättelin, että kuumaliima voisi tässä olla se kaikkein helpoin ja nopein ratkaisu. 


Tölkkinipsupalloon tarvitset:

- joulupallon (itselläni valkoinen, varmaan hopeinen olisi kaikkein paras)
- tölkkinipsuja (en laskenut montako, mutta monta)
- kuumaliimaa

Aloitin rakentamisen pohjasta. Luonteelleni sopivasti vain räiskin nipsut menemään. Mikäli keskittymiskykyä on enemmänkin, niin näitähän voi koittaa vähän sommitella nätimminkin! 😄 Itse etenin kerros kerrokselta ja asetin niput aina edellisen kerroksen väleihin.


Tästä tuli ihan hauska, vaikkakin aika painava pallo. Se varmasti löytää meiltä jostakin oman paikkansa. Mitä mieltä olette? ☺️

4 kommenttia:

  1. Ai että, mä rakastan tällaisia helppoja, hauskoja ja nopeita diy-ideoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna, niin minäkin! Onnistuu vähän vähemmällä askartelutaustallakin! Eikä ole ihan joka naapurilla näitä. 😄👍

      Poista