keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Pillikranssi

Nyt on näkynyt paljon ohjeita erilaisiin pillikransseihin ja himmeleihin. Ja sellaisen kun näin, oli se rakkautta ensisilmäyksellä. Miten ne näyttääkin yhtäkkiä todella ajankohtaisilta.

Mun blogin tarkoitus ei ole pölliä kenenkään toisen ideoita, vaan yritän aina linkittää myös, että mistä olen moisen idean löytänyt. Niin mutta asiaan siis! Meidän ovea koristaa tänä jouluna tällainen hyvinkin yksinkertainen ja eleetön ovikranssi. Pillit löysin Löytötavaratalon askartelupuolelta parilla eurolla ja metallilankaa löytyi omasta takaa, mutta sitähän myydään melkein missä vain. Ohjeessa on tehty aika suuri kranssi. Itse leikkasin pillit kolmeen osaan, eli 7 cm pitkiksi ja näin kranssista tuli omaan silmääni sopiva.


Lisäsin kranssiin jouluisuutta punaisilla kulkusilla, mutta heti lisäyksen jälkeen tulin katumapäälle. Ehkäpä puuhelmet toimisi paremmin.



Mitä mieltä olet, kulkusilla vai ilman?

Tähänhän voi varioida melkein mitä vain. Ohjeet kranssiin löydät: http://paapoputiikki.blogspot.fi/2015/10/muovipilleista-kranssi.html?m=1
Kiitoksena ohjeen laatijalle, ne olivat todella selkeät! Sanoisin, ettet edes tarvitse kummoisempaa askartelutaustaa tässä onnistuaksesi!  👍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti