tiistai 24. marraskuuta 2015

Pinaatti-pekonipiirakka

Haluan blogissani askarteluiden lisäksi jakaa kaikkein parhaita reseptejä. Juuri niitä hyväksi havaittuja luottoreseptejä, joista meillä nautitaan.



Olin keväällä vappubrunssilla ystävieni luona ja siellä maistoin taivaallista pinaatti-pekonipiirakkaa. En ikinä muistanut pyytää reseptiä siihen herkkuun. Myöhemmin halusin tehdä jotakin vastaavaa ja googlettelin ohjeita, kunnes silmiini osui ruoka.fi -sivuston resepti. Ellei se ole jopa sama resepti millä ystäväni valmisti piirakkansa, niin ei se ainakaan kauheasti sille häviä. Pekonia, kevätsipulia, munaa, kermaa ja pinaattia. Juuri täydellinen tuhti talvipiirakka!



Meillä tätä piirakkaa nautittiin tänään salaatin kera lounaaksi. Nam! Reseptin löydät osoitteesta: http://m.ruoka.fi/?q=/reseptit/brunssipiiras-eli-pinaatti-pekonipiirakka



Tätä reseptiä voin kyllä lämmöllä suositella kaikille. Pienillä muutoksilla siitä saa helposti myös laktoosittoman ja korvaamalla pekonin hyvin maustetuilla kasviksilla voisi tulla ihana kasvispiirakkakin. Ei kun kokeilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti